Вулин одговара Османијевој: Србија неће бити на коленима

Српски министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је,  да Србија неће бити на коленима и да ни сва наклоност земаља које покушавају да створе лажну државу Косово није довољна да се забораве сви злочини албанских терориста. Вулин је ово изјавио после тврдње председнице привремених приштинских институција да Србија треба да падне на колена и да су Срби на КиМ починили геноцид.

Вјоса Османи је за немачки лист „Шпигл“ рекла да очекује од Србије да падне на колена и затражила да се пронађу нестали и да српска страна не тематизује злочине Милошевићевог режима. 

Министар унутрашњих послова Србије казао је да би Османијева требало дуго да клечи пред „жутом кућом“ и Србима убијеним због трговине органима, као и осталим страдалима широм Космета.

„Да Османијева има образ, као што има стомак, за лажи које изговара, дуго би клечала пред „жутом кућом“ и Србима убијеним због трговине органима, пред костима породице Столић, побијених у Гораждевцу, Старом Грацком, Ливадицама и свим стратиштима на којима су убијани српски, горански, ромски, бошњачки, па албански цивили који нису хтели да буду део ОВК. Поверовати у лажи Османијеве о српског геноциду на КиМ је као да албанцима који су палили манастире поверујете да су борци за хришћанске и европске вредности“, истакао је Вулин, преносе „Новости“.

(извор: Спутњик)

Повезани чланци

Back to top button