Штрпце: Јевтић затражио појачане патроле поводом отварања скијашке сезоне

Председник општине Штрпце Далибор Јевтић састао са данас са директором Полиције за регион Урошевца Басријем Шабанијем и његовим сарадницима као и за вршиоце дужности командира полиције у Штрпцу Драганом Стевановићем.  

Састанак је одржан на обострану иницијативу, а у циљу упознавања са општом безбедношћу грађана на територији општине Штрпце и планираним активностима за будућу међусобну сарадњу, назначено је из ове локалне самоуправе.

Јевтић се осврнуо на то да је ски сезона на Брезовици недавно отворена те да је тим поводом усмено и писмено затражио већу присутност полицијских патрола на скијалиштима.

Осим о безбедности туриста разговарало се и о побољшању услова рада локалне полицијске станице а закључено је и да сарадња Општине Штрпце и Полиције мора бити на највишем нивоу у интересу свих грађана те да се професионалност мора исказати у сваком тренутку како би поверење грађана у институције било потпуно.

Директор регионалне полиције је обећао да ће у наредним месецима бити већа присутност полицијских патрола, посебно на Ски центру те да ће са општином Штрпце сарађивати на решавању свих проблема који се односе на безбедности грађана.

Повезани чланци

Back to top button