Српска солидарност, НВО „Ступови“ и Канцеларија за КиМ обезбедили поклоне за Николу Перића из Гојбуље

Представници хуманитарна организација „Српска солидарност“ обишли су Николу Перића из Гојбуље код Вучитрна и у знак подршке донели бројне поклоне нападнутом српском дечаку. Породици Перић обезбеђено је и летовање у Црној Гори.

Српски хуманитарци су Николу посетили у његовом дому у Гојбуљи уручивши му поклоне.

Никола се посебно обрадовао дресу српског кошаркаша Данила Анђушића са потписом играча наше репрезентације али и дресу фудбалског клуба Партизан.

Дечак је добио и нови сребрни ланчић са крстићем који су му албански нападачи отргли и покидали, такође и школски ранац са прибором.   

Оснивач организације Српска солидарност Бранко Антић каже да су Николиној породици омогућили летовање  на црногорском приморју у оквиру пројекта „Косово је срце нашег срца“ који заједнички организују Српска солидарност НВО  „Ступови“ из Црне Горе и Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике Србије.

Николу Перића је мучки напала група Албанаца када се враћао из школског дворишта где је играо фудбал са браћом и друговима.  Хулигани су га оборили на земљу, шутирали и покидали ланчић са крстом који је носио око врата.

И.М.

Повезани чланци

Back to top button