Ракић и Петковић потписали меморандум о сарадњи

Министар за заједнице и повратак Горан Ракић и председник Општине Партеш Драган Петковић потписали су Меморандум о асфалтирање улица на територији општине Партеш и изградњи кућа за две породице.

Реализацијом пројекта предвиђено је асфалтирање свих улица у овој општини, а министар Ракић је рекао да је ово наставак реализације планова којима је предвиђено да се улагањима у општинама створе још бољи услови за опстанак.

”Инвестицијама у инфраструктуру, желимо да унапредимо живот грађана. Знам да није довољно само улагати у инфраструктуру како би наш циљ био испуњен али ћемо радити и на побољшању осталих сегмената. Желимо да сем рада на повратку, људима

који живе овде обезбедимо све неопходне услове за нормалан живот. Министарство за заједнице и повратак ће у оквиру буџетских и законских могућности урадити све што може јер сматрамо да је наш циљ испуњен једино онда када све оно што смо урадили грађани оцене као позитивним и корисним”, рекао је министар Ракић.

Председник општине Партеш Драган Петковић је рекао да се локална самоуправа коју води већ дужи период залаже за сређивање улица.

Нагласио је да му је драго што се врло брзо након састанка са министром Ракићем креће кренуло у реализацију једног од најприоритетнијег захтева.

Током посете општини Партеш маја месеца, Ракић је обећаo изградњу кућа за две социјално угрожене породице. Радови на изградњи једне од кућа ће почети већ наредне недеље.

Повезани чланци

Back to top button