Пуцано на аутобус код Глођана, има мртвих

У близини Глођана вечерас је из калашњикова пуцано на аутобус, а Хитна помоћ и Тужилаштво из Пећи потврдили су да су погинуле три особе. Коха је претходно пренела да је погинулих четворо. Повређени су превезени у болнице у Пећи и у Дечанима.

Према сазнањима Кохе, на лицу места су преминули возач и кондуктер аутобуса, као и две млађе особе, 2003. и 2004. годиште. Незванично, један од њих је седамнаестогодишњи дечак.

Болница у Пећи је потврдила за тв Кљан Косова да су погинула два студента и возач аутобуса. У болници су рекли да број повређених није познат, а према неким изворима две особе су у критичном стању.
Из полиције је потврђено да је неколико маскираних особа напало аутобус, да је убијен возач и да је неколико ученика рањено.

Аутобус је саобраћао од Дечана до Глођана, а до пуцњаве је дошло око 19 часова.

Сељман Бериша из Центра породичне медицине у Дечанима потврдио је смрт три особе. Он је навео да је трима особама око 19.35 указана прва помоћ и да су упућене у Пећ.

„Око 19.45 дежурни лекар је изашао на лице места где је потврђена смрт возача аутобуса и двоје студената из Глођана. У овом тренутку двоје повређених су у болници у Пећи и један у Дечанима. Немамо других информација“, рекао је Бериша за Т7.

(извор: Косово онлајн)

Повезани чланци

Back to top button