„Најлепша фотографија општине Грачаницa“, бираће се и ове године

Конкурс за најлепшу фотографију општине Грачаница биће оранизован и ове године од првог до 20 октобра, саопштила је Туристичка организација Грачанице.

Културно-историјски споменици, природне лепоте, верски објекти, локалитети, обичаји, улице, културни и спортски догађаји, манифестације, традиционална храна, пејзажи и све оно што представља лепоту и специфичност наше општине може бити тема фотографија које се шаљу на наградни конкурс.

Услови учешћа на конкурсу:

• Фотографије морају бити направљене искључиво на територији општине Грачанице,

• Учесник мора бити аутор или носилац ауторских права за фотографије које пријављује и није дозвољено додавање логотипа, воденог жига и сличних ознака на фотографијама,

• Фотографије могу бити снимљене фото-апаратом или мобилним телефоном,

• Аутори могу да конкуришу слањем до две црно-беле или колор фотографија у дигиталном облику.

• Учешће на фото конурсу је бесплатно и добровољно.

Контакт податке (име и презиме, адреса, број телефона), као и фотографије треба доставити електронским путем на адресу: konkurs.tog@gmail.com.

Крајњи рок за доставу фотографија је 20. октобар 2022. године. Фотографије послате после рока неће бити разматране.

За додатне информације кандидати могу позвати на број телефона: 038/748-267 или се могу обратити лично у просторијама Туристичке организације Грачанице, које се налазе у улици Цара Лазара (Тржни центар – III спрат), сваког дана од 9 до 15 часова.

Стручна комисија и гласови са дрштвених мрежа одредиће на крају конкурса најлепше три фотографије које ће бити награђене.

Повезани чланци

Повезано
Close
Back to top button