Клокот: Две куће за социјално угрожене породице

Социјално угрожене породице Нисић и Димић из Клокота ускоро би требало да добију кров над главом јер је данас започела изграња кућа за њих, саопштено је из Министарства за повратак и заједнице.

Министар Горан Ракић положио је камен темељац прво у Клокоту за изградњу куће породици Нисић, а потом и у селу Могила за социјално угрожену породицу Димић. Ракић је у краћем обраћању истакао да оно што је пре двадесет дана обећао сада спровеоди у дело.

”Породице Нисић и Димић ће врло брзо моћи да се уселе у потпуно опремљене куће. Задовољство ми је када могу на овај начин да их усрећим, јер ће у новим домовима и деца имати своје собе за игру и учење. Данас је велики дан не само за Нисиће и Димиће већ и за мене, јер срећа на њиховим лицима ми говори да смо на правом путу”, рекао је министар Ракић након полагања каменa темељца.


Неизмерна срећа владала је у породици Насић. Коначно ће и они имати можи да одахну у животу.

”Ово је дан када нам се мења живот набоље и веома смо срећни због тога. Живећемо у потпуно другачијим условима него сада, то је за нас велика срећа”, рекао је настарији члан ове породице.

Радости је данас било на претек и у породици Димић.

”Најлепши поклон који смо ја, моја деца и унучад могли да добијемо у овој години. Пресрећни смо и презадовољни”, рекли су Димићи и додали да су сада сигурни у своју будућност на Косову.

Министар за побратак и заједнице Горан Ракић је нагласио да ће Министарство на чијем је челу  радити на овај начин како би усрећило што већи број породица, јер како је казао, бољи услови живота социјално угрожених породица су гарант сигурне будућности.


Повезани чланци

Back to top button