Дојава о посатвљеној бомби у школи „Краљ Милутин“ у Грачаници

Настава у Основној школи Краљ Милутин обустављена је до даљњег због дојаве постављеној експлозивној направи унутар објекта, сазнаје Ризница.

На адресу основне школе „Краљ Милутин“ јутрос око 4 часа стигао је имејл са дојавом да је у школи постављена експлозивна направа.

Наставницима и ученицима Основне, Грађевинско саобраћајне школе и Предшколске установе „Ђурђевак“ саопштено је да данас не долазе на наставу, а ученици који су већ стигли враћени су кућама.

Школа је затворена, полиција обезбеђује објекат и чека се долазак специјалне јединице задужене за испитивање и демонтажу експлозивних направа.

Како је за Ризницу потврдио директор Грађевинско саобраћајне школе, Дејан Петковић настава ће се у овој школи обављати онлајн о чему су наставници и ђаци већ обавештени.

Ученицима завршних разреда који су данас у 11 часова требали да полажу матурски испит саопштено је да се полагање одлаже за сутра или до даљњег све док КПС полиција не обави детаљну контролу читаве зграде.

У објекту школе „Краљ Милутин“ у Грачаници смештене су Основна, Грађевинско саобраћајна школа и Предшколска установа „Ђурђевак“.

И. Миљковић

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button